Ontwerpwijzigingsplan Hamelbergstraat 4 te Overasselt

Logo Heumen

 

Burgemeester en wethouders van Heumen maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Hamelbergstraat 4” met identificatienummer NL.IMRO.0252.BUbpHamelbergstr4-OW01 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op de locatie Hamelbergstraat 4 in Overasselt. Het plan omvat het planologisch-juridisch kader om de bedrijfsbestemming op deze locatie om te zetten naar een woonbestemming. Het bestaande bedrijf wordt beëindigd en de bedrijfsgebouwen worden gesloopt. De bedrijfswoning krijgt een woonbestemming. Ter compensatie van de te slopen bedrijfsbebouwing mag een extra woning worden gebouwd. De hele locatie wordt goed landschappelijk ingepast. Met het wijzigingsplan wordt toepassing gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid uit artikel 7.5.2 van de regels van het bestemmingsplan "Buitengebied Heumen 2009".

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, met de onderliggende onderzoeken ligt vanaf maandag 30 maart 2020 tot maandag 11 mei 2020 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden Tevens is het plan digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en direct via onderstaande link:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planid=NL.IMRO.0252.BUbpHamelbergstr4-OW01

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het wijzigingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 14024.

Degene die niet tijdig een zienswijze indient, kan in een later stadium geen beroep instellen tegen het definitieve besluit.

Malden, 27 maart 2020

Naar boven