Aanmeldnotitie vormvrije Besluit m.e.r. Vragenderweg 71/Kapelweg 38-40 Vragender

Logo Oost Gelre

Voor de uitbreiding van de varkenshouderij aan de Vragenderweg 71/Kapelweg 38-40 is een aanmeldnotitie vormvrije Besluit milieu effecten rapportage (m.e.r.) ingediend.

Na toetsing van de voorgenomen activiteit hebben Burgemeester en wethouders van de gemeente Oost Gelre op 11 maart 2020 besloten dat voor deze activiteit geen uitgebreide m.e.r.-procedure hoeft te doorlopen. Reden hiervoor is dat op grond van de aanmeldingsnotitie geconcludeerd kan worden dat het gezien de aard van het project er geen belangrijke nadelige gevolgen zijn voor het milieu te verwachten zijn.

Ter inzage

Het besluit ligt van 3 april 2020 tot en met 14 mei 2020 ter inzage op het gemeentehuis.

Bezwaar of beroep

Tegen een m.e.r.-beoordelingsbeslissing is alleen bezwaar of beroep mogelijk als deze beslissing de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Verder staat er tegen een m.e.r.-beoordelingsbeslissing geen direct bezwaar en beroep open. Mocht u als belanghebbende, anders dan de initiatiefnemer, het niet eens zijn met de gevolgde procedure, dan kunt u bezwaar of beroep indienen bij het besluit in het kader waarvan de m.e.r.-beoordeling plaatsvond.

 

Naar boven