Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Noothoven van Goorstraat, Gouda

Logo Gouda

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Noothoven van Goorstraat, Gouda' ter inzage leggen.

Het bestemmingsplan ‘Noothoven van Goorstraat, Gouda' voorziet in nieuwbouw van 23 vrije sector huurwoningen aan de Noothoven van Goorstraat en 11 sociale huurwoningen aan de Spoorstraat. De leegstaande bedrijfsbebouwing en de woning aan de Spoorstraat 2A-4 worden daarvoor gesloopt. Parkeren vindt plaats op het binnenterrein dat wordt ontsloten aan de noordoostzijde van het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Noothoven van Goorstraat, Gouda' ligt van 26 maart tot en met 6 mei 2020 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Noothoven van Goorstraat, Gouda'. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer E. van Dijk, telefoonnummer 14 0182.

Gouda, 25 maart 2020

Naar boven