Voorontwerpbestemmingsplan “Albert Joachimikade 22-24 Goes”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de Inspraakverordening, bekend dat met ingang van 26 maart 2020 het voorontwerpbestemmingsplan “Albert Joachimikade 22-24 Goes” gedurende zes weken digitaal is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGC19-VO99 en tevens beschikbaar is via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het Stadskantoor.

Het voorontwerp heeft betrekking op het realiseren van 14 appartementen aan de Albert Joachimikade 22-24 in Goes op het perceel van voormalig op- en overslagterrein van Shell en later van de firma Van den Dries. Het plangebied wordt begrenst door Ringbaan Oost, de Albert Joachimikade, de jachthaven en het kanaal.

Tijdens de genoemde termijn kunnen inspraakreacties schriftelijk worden ingediend via een inspraakformulier. Dit formulier is te downloaden op www.goes.nl/bestemmingsplannen onder ‘plannen ter inzage’. Voor vragen kunt u contact opnemen met de mevrouw C.T. van de Vate via (0113) 249 764 of c.vande.vate@goes.nl.

Grondexploitatieovereenkomst Albert Joachimikade 22-24 te Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 20 maart 2020 de grondexploitatieovereenkomst inzake Albert Joachimikade 22-24 te Goes zijn aangegaan met Tankopslag Midden Zeeland B.V. Deze overeenkomst heeft betrekking op het realiseren van 14 appartementen aan de Albert Joachimikade 22-24 in Goes. De zakelijke beschrijving van de inhoud van deze grondexploitatieovereenkomst ligt vanaf 26 maart 2020 zes weken ter inzage bij de receptie van het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2.

Naar boven