Gemeente Beekdaelen - vooraankondiging en ontwerpbestemmingsplan "Thull" - Schinnen

Logo Beekdaelen

Vooraankondiging

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb), geven burgemeester en wethouders van Beekdaelen kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan “Thull” te Schinnen.

Ter inzage legging

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 en artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 maart 2020 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan “Thull” ter inzage ligt. Tevens wordt in het kader van het overleg ex artikel 3.1.1. Bro advies gevraagd aan een aantal overheidsinstanties.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0962.BPTHULL-OW01. Het plan is van donderdag 26 maart tot en met woensdag 6 mei 2020 in te zien bij de afdeling Ruimte op de locatie Kloosterlaan 7 te Schinveld.

Waar gaat het bestemmingsplan over? 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op enkele onderdelen van het IBA-project “Gebiedsontwikkeling Schinnen”, welke op grond van het huidige bestemmingsplan niet mogelijk waren. Het betreft:

  • -

    Een parkeerplaats bij de Mullendermolen

  • -

    Een parkeerplaats bij Thull 19B

  • -

    Een aantal projectonderdelen in de groenstrook aan de voorzijde van de Alfa-brouwerij

  • -

    Aanleg verkeersvoorziening in de groenstrook ter hoogte van de hoek Thull/Mulderwegske

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient in uw zienswijze de volgende zaken te vermelden: de naam van het plan, de reden van uw zienswijze, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag contact opnemen met de afdeling Ruimte, te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 088-4502000

Naar boven