Ontwerpbestemmingsplan

Logo Nunspeet

Met ingang van woensdag 25 maart 2020 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van Elburgerweg ongenummerd Tandartsenpraktijk en sportschool. Het perceel is kadastraal bekend als sectie A, nummer 5309 in Nunspeet. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01168-ow01.

 

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in het planologisch regelen van een tandartsenpraktijk en een sportschool met bijbehorende parkeervoorzieningen op het perceel, kadastraal bekend als Sectie A, nummer 5309 in Nunspeet. Dit perceel heft nu nog een agrarische bestemming. Daarbij is de landschappelijke inpassing via voorwaardelijke verplichting in het bestemmingsplan opgenomen.

 

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven