Ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Cantonlaan 17

Logo Baarn

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat met ingang van dinsdag 24 maart 2020 tot en met maandag 4 mei 2020 het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” voor een ieder ter inzage ligt.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” is opgesteld om de realisatie van een nieuwe woning mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen noordelijk van de Cantonlaan en westelijk van de Malvastraat in Baarn, op het kadastrale perceel BAA01 M 746. De woning westelijk op het perceel blijft bestaan. Oostelijk op het perceel komt een nieuw bouwvlak zodat een nieuwe woning kan worden gerealiseerd.

 

Ter Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” is digitaal in te zien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (idn) is NL.IMRO.0308.BP0084-ON01.

Het plan is ook in te zien in de centrale hal van het gemeentehuis van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13:00 uur tot 16:00 uur (op vrijdagen alleen 's ochtends).

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging van dinsdag 24 maart tot en met maandag 4 mei 2020, kan een ieder zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan schriftelijk bij Burgemeester en Wethouders van Baarn, postbus 1003, 3740 BA Baarn, of mondeling door contact op te nemen met de heer T. Boersma tel: 035-5481 795.

 

De verdere procedure

Nadat de termijn voor zienswijzen is verstreken wordt bekeken of naar aanleiding van ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het plan en besluit in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld is daarmee de procedure afgerond.

Naar boven