Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Steenwijkerland

Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland hebben een omgevingsvergunning verleend voor:

Steenwijkerwold, Oldemarktseweg 191-191a, bouwen tweede bedrijfswoning en werktuigenloods

 

Tevens hebben burgemeester en wethouders van Steenwijkerland voor de tweede bedrijfswoning op het perceel Oldemarktseweg 191a een hogere grenswaarde vastgesteld op grond van de Wet geluidhinder.

 

De stukken liggen van (wo) 25 maart 2020 t/m (wo) 6 mei 2020 ter inzage in het gemeentehuis,Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden).

 

De omgevingsvergunning is te raadplegen op: http://ruimtelijkeplannen.steenwijkerland.nl/B39A0BC3-A891-429C-9C1F-7CBC3D5350D6/

De bestanden zijn beschikbaar op: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.1708.SWWOldemarwg191OV-0401 

 

Reageren?

T/m 6 mei 2020 kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de omgevingsvergunning. U kunt alleen beroep instellen als u tijdig een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren heeft gebracht of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepschrift dient u in bij de Rechtbank Overijssel, Zittingsplaats Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Als een spoedeisende beslissing noodzakelijk is, kunt u de voorzieningenrechter van deze rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. U mag het beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Tegen het Besluit Hogere grenswaarden kunnen belanghebben ook t/m 6 mei 2020 beroep instellen. U kunt alleen beroep instellen als u tijdig een zienswijze over de ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een spoedeisende beslissing noodzakelijk is, kunt u de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Naar boven