Ontwerpbestemmingsplan “N65 Helvoirt 2020”

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan “N65 Helvoirt 2020” met identificatienummer

    NL.IMRO.0788.BPN65Helvoirt-ON01 van de gemeente Haaren;

  • 2.

    De daarbij behorende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk diverse maatregelen uit te voeren op de N65 ter hoogte van Helvoirt. Het gaat dan met name om:

  • 1.

    Een ongelijkvloerse ligging van de N65 met de Torenstraat-Molenstraat;

  • 2.

    De aanleg van een fietstunnel onder de N65 bij de kruising met de Kreitestraat-Hoge Raam;

  • 3.

    De aanleg van een ecopassage bij het Helvoirts Broek;

  • 4.

    De aanleg van parallelwegen, fietsstraten en fietspaden.

Voornaamste doelen van deze maatregelen zijn verbetering van de leefbaarheid in de omgeving van de N65 en bevordering van de verkeersveiligheid en de doorstroming op de N65.

Inzien stukken

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van zaterdag 21 maart 2020 gedurende zes weken (tot en met vrijdag 1 mei) ter inzage.

Het plan is te raadplegen via onze website www.haaren.nl/N65. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zoeken op het planidentificatienummer: NL.IMRO.0788.BPN65Helvoirt-ON01

Zienswijze

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Reconstructie N65 naar voren te brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de reactie moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerp uw reactie betrekking heeft. Indien u een mondelinge zienswijze wil indienen, kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0411-627282. Van deze mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 20 maart 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven