Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied Emmen, Emmen, Wilhelmsweg 36’

Logo Emmen

 

Burgemeester en wethouders van Emmen hebben op 17 maart 2020 het wijzigingsplan ‘Buitengebied Emmen, Emmen, Wilhelmsweg 36’ (planidentificatienummer ‘NL.IMRO.0114.2019032-W701’) vastgesteld. Het plan wijzigt de bestemming van een grondgebonden agrarisch bedrijf naar wonen voor de locatie Wilhelmsweg 36 in Emmen.

 

Inzage

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken van 25 maart 2020 tot en met 6 mei 2020 bekijken bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Van 25 maart 2020 tot en met 6 mei 2020 kan beroep worden ingesteld door de volgende belanghebbenden:

  • Als u op tijd een zienswijze heeft opgestuurd tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • Als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet op tijd een zienswijze kon opsturen tegen het ontwerp wijzigingsplan.

 

Het beroepschrift stuurt u aan: Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, en moet als gevolg van de Algemene wet bestuursrecht aan enkele minimumeisen voldoen. Het bevat daarom tenminste:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden (redenen) van het beroep;

  • een vertaling van het beroepschrift als het beroepschrift in een vreemde taal is gesteld en een vertaling voor een goede behandeling noodzakelijk is;

  • zo mogelijk, doch niet verplicht, een afschrift van het besluit waartegen het beroep is gericht; is dit niet mogelijk vermeld dan datum en nummer van het besluit.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van bovengenoemde termijn. Als u beroep instelt heeft dit geen schorsende werking. U kunt daarom de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State naast uw beroep verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Indien dit verzoek binnen bovengenoemde termijn is ingediend, dan treedt het wijzigingsplan niet eerder in werking dan voordat op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

 

Emmen, 24 maart 2020

burgemeester en wethouders van Emmen

Naar boven