Ontwerpbestemmingsplan DAV-terrein

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 25 maart 2020 gedurende een termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan “DAV-terrein” voor een ieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25.

 

Waar in te zien

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via het webadres www.ruimtelijkeplannen.nl, met de identificatiecode: NL.IMRO.0294.BP2001SGDAVTERREIN-OW01. Het plan is, vanwege coronamaatregelen, tijdelijk niet in te zien bij de receptie van het gemeentekantoor. Een papieren versie van dit ontwerp kan - op aanvraag - worden ingezien via mevr. S. Hoog Antink, tel. 0543 - 543 543.

 

Doel

Dit bestemmingsplan maakt een nieuwe bedrijfsontwikkeling mogelijk in de vorm van een werklandschap dat, passend bij de unieke ligging, ruimte biedt voor bedrijf in de milieucategorie 3.2, dat gespecialiseerd is in de productie van luchtverwarming en bedrijfsledverlichting. Voor de beeldkwaliteit is een (ontwerp)beeldkwaliteitplan opgesteld dat tezamen met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

 

Ligging

Het DAV-terrein ligt in het zuidwestelijke deel van de gemeente Winterwijk. Ten noorden van het plangebied ligt het bedrijventerrein Vèèneslat. Aan de noordzijde wordt de grens van het plangebied bepaald door de spoorlijn Arnhem – Winterswijk en aan de oost- en zuidzijde wordt de binnenoever van de Boven Slinge aangemerkt als grens.

 

Wanneer ter inzage

Met ingang van woensdag 25 maart 2020 tot en met dinsdag 5 mei 2020 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan en/of (ontwerp)beeldkwaliteitplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

 

Naar boven