Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bouwregels, Buitengebied Noord, Zuid en Oost’

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bouwregels, Buitengebied Noord, Zuid en Oost’ (NL.IMRO.0758.BP2019101007-ON01) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan vult diverse bestemmingsplannen in het buitengebied aan met een correctie. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bouwregels, Buitengebied Noord, Zuid en Oost’ maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk. Per locatie blijft het geldende bestemmingsplan van toepassing, met inachtneming van de correctie uit het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bouwregels, Buitengebied Noord, Zuid en Oost’.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bouwregels, Buitengebied Noord, Zuid en Oost’ heeft betrekking op de onderwerpen:

  • 1.

    Sloopverplichting bij het toestaan van een bed&breakfast;

  • 2.

    De toegestane inhoud van (bedrijfs)woningen;

  • 3.

    De afwijkingsmogelijkheden voor de bouw van kassen;

  • 4.

    De maatvoering binnen de bestemming Leiding van het bestemmingsplan 'Buitengebied Noord';

  • 5.

    De omvang van de wijzigingsbevoegdheid voor het omzetten van een agrarische bestemming in een bedrijfsbestemming;

  • 6.

    Het afwijken van de bouwregels binnen de dubbelbestemming Waarde - Archeologie.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Van 20 maart 2020 tot en met 30 april 2020 kunt u digitaal uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Ook kunt u een schriftelijke zienswijze indienen. Deze stuurt u naar de Gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

 

 

Naar boven