Ontwerpbestemmingsplan "Hengevelde, herziening Weth. Goselinkstraat ong.".

Logo Hof van Twente

Van 19 maart 2020 tot en met 29 april 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Hengevelde, herziening Weth. Goselinkstraat ong." voor een ieder ter inzage.

 

Aan de Wethouder Goselinkstraat te Hengevelde bevinden zich twee onbebouwde braakliggende percelen met een groenbestemming. Het plan is om op het noordelijke perceel een bedrijf (maximaal milieucategorie 1) met een bedrijfswoning te realiseren. Het betreft de verplaatsing van een bestaand bedrijf in Hengevelde naar een meer geschikte locatie. Op het zuidelijk perceel is het plan om een kleinschalige maatschappelijke voorziening (eenmanspraktijk) met een bedrijfswoning te realiseren. Deze plannen zijn in strijd met het geldende bestemmingsplan. Om deze ontwikkelingen planologisch mogelijk te maken is deze herziening van het bestemmingsplan opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

 

Vanwege het Corona-virus wordt het niet aangeraden om het ontwerp bestemmingsplan in het gemeentehuis in te zien. Wij verzoeken u het betreffende plan via bovenstaande links te raadplegen.

Mocht u contact willen met een van de medewerkers over het plan, dan verzoeken wij u dit telefonisch met de beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ontwikkeling af te stemmen (0547-858585).

 

 

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.HexWethGosong-/NL.IMRO.1735.HexWethGosong-OP10

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

18 maart 2020.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven