Ontwerpbestemmingsplan ‘Veluwstraat 12 en 12a Ewijk’

Logo Beuningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Veluwstraat 12 en 12a Ewijk’ ligt van 25 maart tot en met 6 mei 2020 voor iedereen ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de wijziging van de bestemming aan de Veluwstraat 12 en 12a in Ewijk. Er vindt een herinrichting van twee woonpercelen plaats. De huidige 2-onder-1-kapwoning zal omgevormd worden tot vrijstaande woning. Op de naastgelegen gronden wordt de uitgeplaatste woning mogelijk gemaakt. De oppervlakte van de gronden met een woonbestemming wijzigt niet.

Inzage en inspraakreacties:

Het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

  • 1.

    Het plan is elke werkdag in te zien op afspraak (tel. 14 024), op het gemeentehuis.

In de genoemde periode van zes weken kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het plan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. In de zienswijze geeft u duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerpbesluit (ontwerpbestemmingsplan) deze betrekking heeft. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. 14 024. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Beuningen, 23 maart 2020

Naar boven