Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van de planologische status van diverse woningen te Reeuwijk

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij van plan zijn om de volgende omgevingsvergunning te verlenen, met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure:

  • -

    het wijzigen van de planologische status “bedrijfswoning” in de planologische status “plattelandswoning” van de woningen Berkenbroek 3, 8, 17, 25 en 26, Elzenbroek 3, Gouwedreef 5, Randenburgseweg 21 en Schinkeldijk 44 te Reeuwijk en in de planologische status “reguliere woning” van de woning Elzenbroek 1 te Reeuwijk.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken (waaronder de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad) liggen van 19 maart 2020 tot en met 29 april 2020 op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl/ruimtelijke-plannen en

  • -

    op papier tijdens de openingsuren (tussen 09:00 uur en 17:00 uur) in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Bodegraven.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingsuren in het gemeentehuis. Hiervoor moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0172-522 522.

Naar boven