Gemeente Voorst - verlening omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Withagenweg 17 in Wilp

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 19 maart 2020 ligt met de bijbehorende stukken voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage de omgevingsvergunning voor de Withagenweg 17 in Wilp (SXO-2019-0490_NL.IMRO.0285.20282-VS00).

De omgevingsvergunning, het besluit en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur in te zien in de tijdelijke huisvesting van de gemeente Voorst, Hietweideweg 20 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor maakt u een afspraak Christel van Beek. Haar telefoonnummer is 0571-27 98 45. Bekijk de omgevingsvergunning, het besluit en de bijbehorende stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het uitbreiden van het restaurant en escaperooms aan de Withagenweg 17 in Wilp. Burgemeester en wethouders verlenen op grond van artikel 2.1 en/of 2.2 en artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wabo de vergunning.

Op grond van artikel 3:18 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht delen wij u mee dat over het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren zijn gebracht.

Niet eens met het besluit?

Beroep

Heeft u als belanghebbende tijdig een zienswijze naar voren gebracht? Dan kunt u tegen dit besluit binnen zes weken vanaf 20 maart 2020 beroep instellen. Belanghebbenden die aantonen dat zij niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze naar voren te brengen kunnen ook beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt in werking na de beroepstermijn, ook al heeft u een beroepschrift ingediend.

Voorlopige voorziening

Als u tijdens de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aanvraagt dan treedt het besluit nog niet in werking. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. De voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Twello, 18 maart 2020

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven