Ontwerpbestemmingsplan “Kerkinge 11, Zuidwolde”

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Kerkinge 11, Zuidwolde” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft een planologische regeling dat het toevoegen van een woning op het nieuwe perceel Kerkinge 11 mogelijk, dit betreft op dit moment het achtererf van Hoofdstraat 92. Het plangebied is gelegen in het centrum van het dorp Zuidwolde, globaal aan de noordzijde van het plein van de Hervormde kerk aan de Hoofdstraat. Het perceel is plaatselijk bekend als Hoofdstraat 92 en is kadastraal bekend als Zuidwolde, sectie I, nummer 1151.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 19 maart 2020 tot en met 29 april 2020 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 

  • 2.

    De gemeentelijke website: dewolden.nl onder inwoners / bouwen en wonen / bestemmingsplannen.

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00455-0301).

     

Zienswijzen

Een ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7921 GD, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Tomas Post van de afdeling ruimtelijke ordening, tel. 140528

Naar boven