Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpstraat 195-197’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpstraat 195-197’ met de daarbij behorende stukken van vrijdag 27 maart 2020 tot en met donderdag 7 mei 2020, tijdens openingsuren, voor iedereen ter inzage ligt in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Dit bestemmingsplan voorziet in 8 grondgebonden woningen op de percelen Dorpstraat 195-197.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Dorpstraat 195-197’.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan het gaat.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, afdeling Regie en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 040.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven