Beleidsregel Nota Bodembeheer Limburg Noord 2020-2029, ontwerp

Logo Maasgouw

Burgemeester en Wethouders hebben op 10 maart 2020 de volgende beleidsregel vastgesteld:

- beleidsregel - Nota Bodembeheer Limburg Noord 2020-2029, ontwerp

Voor het opstellen van de nieuwe nota bodembeheer en bodemkwaliteitskaart, is aansluiting gezocht bij het werkgebied van de RUD Limburg Noord. Zo is er een gezamenlijke nota bodembeheer en bijbehorende bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassekaart voor alle 15 Noord- en Midden-Limburgse gemeenten tot stand gekomen. De vastgestelde kaart kan onder voorwaarden en in combinatie met een vooronderzoek gebruikt worden als milieuhygiënische verklaring (bewijsmiddel) bij grondverzet, ruimtelijke initiatieven, bouwplannen en saneringen.

Het ontwerp Nota Bodembeheer Limburg Noord 2020-2029 ligt van 19 maart 2020 tot en met 23 april 2020 ter inzage.

De Nota Bodembeheer Limburg Noord 2020-2029 en de hier bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na deze publicatie voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Markt 36 in Maasbracht.

De papieren stukken kunt u alleen op afspraak inzien in het gemeentehuis. Gemeente Maasgouw werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Maasgouw via telefoonnummer (0475) 85 25 00.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Maasgouw, Postbus 7000, 6050 AA Maasbracht. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het klantencontactcenter. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar ons algemeen e-mailadres info@gemeentemaasgouw.nl.

 

Naar boven