Omgevingsvergunning Omloop 50 -52 te Drachten

Logo Smallingerland

Tekst van bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor de realisatie van een horecabedrijf op het perceel Omloop 50 - 52 te Drachten.

Er is een omgevingsvergunningen verleend voor:

• Omloop 50 - 52 te Drachten, strijdigheid bestemmingsplan voor de realisatie van een horecabedrijf , datum bekendmaking: 19 maart 2020

Het besluit is tevens te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0090.OV2019SSW012-0401.

De omgevingsvergunning ligt ter inzage:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.OV2019SSW012-0401.

Reageren

Wanneer u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen de beroepstermijn van 20 maart 2020 tot en met 30 april 2020 een beroepschrift indienen in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

U kunt alleen beroep instellen als u ook een zienswijze heeft ingediend of kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te brengen.

In werking treden

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is afgelopen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Heeft u er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van rechtbank Noord-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

OMG/AN

Naar boven