Uitbreiding begraafplaats Schootmanshof (nabij Telgterweg 14), Putten

Logo Putten

Van 19 maart tot 30 april 2020 ligt in het gemeentehuis voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding begraafplaats Schootmanshof (nabij Telgterweg). Een deel van de woonbestemming Telgterweg 14 krijgt een maatschappelijke bestemming (voor uitbreiding van de gemeentelijke begraafplaats). Een deel van de huidige maatschappelijke bestemming krijgt een woonbestemming.

U kunt het ontwerpplan inzien op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, kunt u de stukken ’s middags of op donderdagavond inzien. Als u vragen heeft over het plan, kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID nummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0273.BPBGSchootmanshof-ON01.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Putten, Postbus 400, 3880 AK Putten of via info@putten.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.

Naar boven