Verleende projectomgevingsvergunning Ossenwaard 15 te Herwen (Rectificatie)

Logo Zevenaar

Op 26 februari 2020 is per abuis het verkeerde besluit gepubliceerd. Zijnde het ontwerpbesluit. Onderstaand de juiste publicatie.

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om, met toepassing van 2.12 lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een projectomgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ te verlenen. De aanvraag om de omgevingsvergunning heeft betrekking op het uitbreiden van het woonhuis op het perceel Ossenwaard 15 te Herwen.

 

Inzage

De verleende projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 26 februari 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden, op afspraak, door iedereen worden ingezien. De projectomgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV00OSSENWAARD15-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

 

Beroep

Van 27 februari 2020 tot en met 9 maart 2020 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar de Rechtbank Gelderland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt.

 

 In werking treden projectomgevingsvergunning

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

 

Zevenaar,17 maart 2020

Naar boven