Terinzagelegging ontwerp-bestemmingsplan Achthoven 23a, Lexmond (locatie Kok Lexmond)

Logo Vijfheerenlanden

 

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Achthoven 23a, Lexmond (locatie Kok Lexmond) ter inzage ligt.

Doel van de procedure is om het bestemmingsplan in overeenstemming te brengen met de actuele situatie op het perceel van het bedrijf Kok Lexmond en hieraan voorwaarden te verbinden.

 

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, kan vanaf vrijdag 20 maart 2020 t/m woensdag 30 april 2020 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het stadskantoor in Vianen (Voorstraat 30 Vianen).

De documenten zijn in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende documenten kunnen worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.BPLMDAchthoven23a-ON01.

 

Zienswijzen

Gedurende de ter inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bekend maken aan de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de gemeenteraad van Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam.

Indien u mondeling wilt reageren, dan kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het nummer 088-5997000.

 

Vijfheerenlanden 19 maart 2020

Naar boven