Omgevingsvergunning herbouw woning Dongenseweg 4 Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.OVDongenseweg4-VA01

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 16 maart 2020 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het herbouwen van een woning op het perceel Dongenseweg 4 te Kaatsheuvel.

De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (planologisch strijdig gebruik) en ‘Bouwen van een bouwwerk’ (bouwen) en is geregistreerd onder vergunningnummer UV - 20191112. Voor deze omgevingsvergunning gaf de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen af.

Vergunning inzien

U kunt de vergunning inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer: NL.IMRO.0809.OVDongenseweg4-VA01).

Beroep

Tegen de vergunning kan binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit aan de aanvrager (16 maart 2020) beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het besluit;

  • 2.

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen;

  • 3.

    iedere belanghebbende, als het beroep is gericht tegen de aanpassingen in de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp omgevingsvergunning.

Stuur uw beroepsschrift naar:

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank.

Wilt u meer Informatie?

Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342, of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven