DEFINITIEF BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING AANLEG VAN EEN ROTONDE TE SAUWERD

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 3 oktober 2019 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een rotonde in Sauwerd.

Op 25 oktober 2019 hebben wij dit bekendgemaakt op de gemeentelijke website en in het gemeenteblad. Er is echter verzuimd dit eveneens in de Staatscourant bekend te maken. Hierbij doen wij dit alsnog om aan de wettelijk voorgeschreven publicatie wijze te voldoen.

Instellen beroep

De verleende vergunning en bijbehorende stukken heeft met ingang van de dag na publicatie en gedurende de beroepstermijn ter inzage gelegen. Gedurende de beroepstermijn konden diegenen die een zienswijze over de ontwerpbeschikkingen en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen hebben ingediend en belanghebbenden, die konden aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken, of belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in de omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing aangebrachte wijzigingen, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sector bestuursrecht te Groningen.

De vergunning is in werking getreden op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Noord-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Uithuizen, 18 maart 2020

Naar boven