Vooraankondiging bestemmingsplan Bedrijventerrein de Voortuin A12 Woerden

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat voor het gebied bedrijventerrein de Voortuin A12 Woerden een bestemmingsplan wordt voorbereid.

 

Plangebied

Het plangebied van het voorontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein de Voortuin A12 Woerden betreft het terrein dat aan de zuidzijde van de Middellandse Zee in Woerden ligt. Aan de westzijde wordt het terrein begrensd door de grens van het onherroepelijke bestemmingsplan “Hotel Woerden” (2010), aan de zuidzijde vormt de (groene) strook en watergang langs de A12 de grens, aan de oostzijde wordt het gebied begrensd door de kavels van de bestaande woningen langs de Cattenbroekerdijk. De Middellandse Zee vormt de grens aan de noordzijde.

 

Doel bestemmingsplan

Het bieden van een actueel juridisch planologisch kader voor de voorgenomen realisatie van 6 bedrijfskavels met bijbehorende verkeersruimte, parkeerruimte, groenvoorzieningen en water.

 

Inspraak

Het plan bevindt zich nog in de fase van planvoorbereiding. In de periode van donderdag 19 maart 2020 t/m woensdag 29 april 2020 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan in het kader van de inspraak.

 

Ontwerp bestemmingsplan 

Het bestemmingsplan wordt naar verwachting in het najaar van 2020 ter inzage gelegd als ontwerp. Op dat moment wordt de gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan een kennisgeving worden geplaats in ieder geval in de Woerdense Courant en in de Staatscourant.

 

Meer informatie 

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met mevrouw van Heck, projectleider Ruimtelijk Beleid en Projecten (14 0348).

 

https://www.woerden.nl/inwoners/bouwen-verbouwen-en-slopen/bestemmingsplannen

 

Naar boven