Gemeente Lansingerland - Ontwerpbestemmingsplan Noordeindseweg 268 en ontwerpbesluit hogere waarden, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van vrijdag 13 maart tot en met donderdag 23 april 2020 het ontwerpbestemmingsplan “Noordeindseweg 268” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0191-ONTW voor iedereen ter inzage ligt. Tevens ligt het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder inzake dit bestemmingsplan diezelfde termijn ter inzage.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen aan het bebouwingslint Noordeindseweg, ten noorden van de kern Berkel en Rodenrijs. Globaal wordt het plangebied begrenst door het perceel Noordeindseweg 300 aan de noordkant, de achterkant van een agrarische kas en de Noordeindseweg met aanliggende woningen aan de westkant. Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 3 woningen mogelijk.

De wijzigingen ten opzichte van het voorontwerp zijn opgenomen in de ‘Nota inspraak en overleg bestemmingsplan “Noordeindseweg 268”’, die als bijlage bij de toelichting is opgenomen.

Beschrijving besluit hogere waarden

Het (ontwerp)besluit hogere waarden heeft betrekking op twee van de drie woningen in het plan die door de Noordeindseweg een hogere geluidsbelasting hebben dan de voorkeursgrenswaarde. Het ontwerpbesluit is als bijlage bij de toelichting opgenomen.

Zienswijzen bestemmingsplan en besluit hogere waarden

U kunt het ontwerpplan met het ontwerpbesluit hogere waarden inzien via:

 

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, team REB, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0191/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

Naar boven