Vastgesteld uitwerkingsplan "Gildepad-Haaren"

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

Het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan “Gildepad-Haaren” met identificatienummer NL.IMRO.0788.UP18HRNGildepad-VA01van de gemeente Haaren met de daarbij behorende stukken.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een tweetal onbebouwde locaties aan het Gildepad te Haaren. Op grond van het bestemmingsplan Kom Haaren is aan beide locaties de bestemming ‘Wonen-Uit te werken’ toegekend. Via het uitwerkingsplan wordt de juridische basis gelegd om de bouw van een drietal woningen mogelijk te maken.

Inzien stukken

Het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 17 maart 2020 gedurende zes weken (tot en met maandag 27 april 2020) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411- 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” zo komt u bij het uitwerkingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.UP18HRNGildepad-VA01.

Beroep

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn vangt aan op woensdag 18 maart 2020 en eindigt op dinsdag 28 april 2020. Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroep kan worden aangetekend door:

  • 1.

    Degenen die eerder een zienswijze indienden;

  • 2.

    Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze over het ontwerp-uitwerkingsplan bij het college in te dienen;

  • 3.

    Iedere belanghebbende, voor zover het beroep is gericht tegen de door het college in het uitwerkingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen. 

Het besluit en daarmee het uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Haaren, 16 maart 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven