Besluit inzake het vaststellen van het projectplan Waterwet voor de aanleg van natuurvriendelijke oevers op het Eiland van Brienenoord in Rotterdam, Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid

De Waterwet (Wtw)

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het besluit genomen om op grond van artikel 5.4 van de Waterwet het projectplan voor deze KRW (Kader Richtlijn Water) werkzaamheden op het Eiland van Brienenoord vast te stellen.

Inhoud Projectplan

In dit projectplan worden de natuurvriendelijke oevers en de wijze van uitvoering beschreven en getoetst aan de doelstellingen van de Waterwet.

Terinzagelegging

Het projectplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 18 maart 2020 tot en met 28 april 2020 ter inzage bij Rijkswaterstaat West Nederland Zuid, gebouw de Maas, Boompjes 200 te Rotterdam in de centrale hal, op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit tot vaststelling van het projectplan gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na bekendmaking een bezwaarschrift indienen.

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en worden gezonden naar de hoofdingenieur‑directeur van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, ter attentie van de afdeling Werkenpakket. Het adres van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid is: Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

Het projectplan treedt in werking na bekendmaking. Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit tot vaststelling van het projectplan niet. Indien spoed dit vereist, kan na het maken van bezwaar gedurende de bezwaartermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het verzoekschrift woonachtig dan wel gevestigd is.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over het project kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, tel: 06 40 69 88 35. Via dit nummer kunt u tevens een digitale versie van het besluit opvragen.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, directeur Netwerkmanagement Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid S.M. Vos

Naar boven