Ontwerp wijzigingsplan Distributiestraat 4a ‘s-Heerenberg, Montferland

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland, maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 18 maart 2020 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het wijzigingsplan 'Distributiestraat 4a 's-Heerenberg'. Het ontwerp wijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie Bergvredestraat 10 te Didam en is tevens digitaal te raadplegen via www.montferland.info of via www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1955.wplgshbbdrdistwg4-on01.

 

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in het opnemen van de aanduiding ‘risicovolle inrichting’ op het adres Distributiestraat 4a te ’s-Heerenberg.

 

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze omtrent de voorgenomen wijziging naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam.

Een zienswijze kan ook per e-mail worden gericht aan gemeente@montferland.info onder vermelding van ‘zienswijze planwijziging Distributiestraat’ in het onderwerp.

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, tel. 0316-291652. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Didam, 17 maart 2020.

Naar boven