Gemeente Oegstgeest - terinzagelegging bestemmingsplan 1e Partiële Herziening Kamphuizerpolder - Buitenlust, Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het bestemmingsplan 1e Partiële Herziening Kamphuizerpolder - Buitenlust met identificatiecode NL.IMRO.0579. 1phBPKampBuit-VA01, overeenkomstig artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening, door de raad op 20 februari 2020 gewijzigd is vastgesteld. Met ingang van 12 maart 2020 tot22 april 2020 ligt het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage.

Bestemmingsplangebied

Het bestemmingsplan voor de uitbreiding van de basisschool 'Het Dok'/ gezondheidscentrum ligt tussen Rijnsburgerweg en de bestaande bebouwing van 'Het Dok'. Ten zuiden van de uitbreiding ligt een bestaande woning. De rijwoningen worden ten noorden van de basisschool gerealiseerd. Deze locatie loopt tussen de Rijnsburgerweg en de Valkenburgerweg. Het plangebied maakt deel uit van de ontwikkellocatie Buitenplaats Rhijnwijde.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal te vinden op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook kan een papierenversie van het bestemmingsplan gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien.Wij wijzen u er wel op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Voor een overzicht van de doorgevoerde wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan verwijzen wij u naar de ‘Nota beantwoording Zienswijzen’

Beroep

Zij die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht , kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep instellen.

Daarnaast kan eenieder gedurende deze termijn beroep instellen tegen de wijzigingen ten opzichte van het ter inzage gelegen hebbende ontwerpbestemmingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Naar boven