Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Wolden maken bekend dat zij, met inachtneming van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), op 4 maart 2020 vergunning hebben verleend voor:

 

Zuidwolde, Kleefegge 6a; het realiseren van een aanbouw bij een bedrijfspand ten behoeve van een dierenartsenpraktijk

 

Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 maart tot en met 22 april 2020 ter inzage bij Gemeente De Wolden, Raadhuisstraat 2 te Zuidwolde. Het besluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1690.OV00458-0401.

 

Niet eens met het besluit

Bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank. Dat doet u binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. Het postadres is: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

In het beroepschrift vermeldt u:

 

  • 1.

    uw naam en adres

  • 2.

    de datum van uw beroepschrift

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • 4.

    waarom u het niet met het besluit eens bent

  • 5.

    uw handtekening

 

Voorlopige voorziening

Diende u een beroepschrift in? En vindt u dat uw belangen zo dringend zijn, dat u het besluit daarop niet kunt afwachten? Dan kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Stuur uw verzoek naar: de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Zorgt u ervoor dat u een kopie van uw beroepschrift meestuurt. Houdt u er rekening mee dat u zowel voor een beroepschrift als voor een verzoek om een voorlopige voorziening griffiekosten moet betalen.

 

U kunt ook digitaal een beroepschrift of verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank. Voor meer informatie kunt u terecht op http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden

Naar boven