Ontwerpbesluit ‘Omgevingsvergunning woning met mantelzorgwoning Erve ’t Hag 13 en 13a, Harreveld’

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de aanvraag om omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing voor de bouw van een woning met mantelzorgwoning met ingang van 13 maart 2020 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten bouwen en handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en voorziet in de bouw van een woning met een mantelzorgwoning op de locatie Erve ’t Hag 13 en 13a te Harreveld. Na beëindiging van de mantelzorg mag de mantelzorgwoning worden omgebouwd naar een ‘reguliere’ grondgebonden woning.

De stukken kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2, Lichtenvoorde. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1586.PBHAR004-OW01. Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. De stukken liggen voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 23 april 2020.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-39 34 78), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent de projectafwijking naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

 

Naar boven