Ter inzage legging ontwerpbesluiten bestemmingsplan Arent Krijtsstraat 1, hogere waarden wet geluidhinder en omgevingsvergunning

Logo Diemen

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel en 100a Wet geluidhinder jo. 3.4 Algemene wet bestuursrecht bekend dat ter inzage ligt:

• het ontwerp bestemmingsplan Arent Krijtsstraat 1, inclusief MER aanmeldnotitie;

• het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Arent Krijtsstraat 1;

• het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteit bouw en het maken van een uitweg.

 

Het ontwerp bestemmingsplan Arent Krijtsstraat 1 en het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en uitweg betreft het realiseren van een woongebouw voor 51 woningen en 23 parkeerplaatsen op het perceel Arent Krijtsstraat 1 te Diemen. Met het ontwerp besluit hogere grenswaarden stellen burgemeester en wethouders op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere waarden vast als gevolg van wegverkeerslawaai teneinde woningbouw in het plangebied mogelijk te maken.

 

De raad van de gemeente Diemen heeft op 26 april 2018 besloten om op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening (Wro) de procedure voor een bestemmingsplanwijziging, besluit hogere waarden Wet geluidhinder en omgevingsvergunning bouwen gecoördineerd te doorlopen. Hiermee worden de bekendmaking en ter inzage legging van deze ontwerpbesluiten gezamenlijk doorlopen.

 

De ontwerpbesluiten liggen van 13 maart tot en met 23 april 2020 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. De bijlagen bij het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn te raadplegen bij het Team Vergunningen. Het ontwerp bestemmingsplan met bijlagen is te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.BParentkrijtsstr1-OW01.

 

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarden wet geluidhinder en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen o.v.v. zienswijze ontwerp bestemmingsplan Arent Krijtsstraat 1 zaaknummer 2020-026491. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbesluit hogere waarden of over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 191, 1110 AD Diemen o.v.v. zienswijze hogere waarden Arent Krijtsstraat 1 zaaknummer 2020-026491 of o.v.v. zienswijze omgevingsvergunning Arent Krijtsstraat 1 zaaknummer 2020-026491. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kunt u uiterlijk tot een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met de heer K. Troost van het team Ruimtelijk Beleid, via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer 020-3144888).

Naar boven