Bestemmingsplan Sporthal Sportweg

Logo Haarlem

Ontwerp bestemmingsplan Sporthal Sportweg

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Sporthal Sportweg vanaf vrijdag 10 januari tot en met donderdag 20 februari 2020 ter inzage ligt (zes weken).

Toelichting

Het bestemmingsplan (met nummer NL.IMRO.0392.BP6120013-on01) maakt de bouw van een sporthal aan Sportweg 9 mogelijk.

Inzage

Het ontwerp en bijbehorende stukken kunnen vanaf 10 januari worden geraadpleegd:

  • In de publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De gemeente werkt op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur en op donderdag tussen 11.00 en 20.00 uur. U kunt een afspraak maken via de website www.haarlem.nl of telefoonnummer 14023. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u zonder afspraak terecht in de publiekshal. Wij adviseren u bij het maken van de afspraak rekening te houden met de termijn waarbinnen een zienswijze kan worden ingediend.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen over het ontwerp bestemmingsplan. Een zienswijze per e-mail versturen kan naar bestemmingsplannen@haarlem.nl. Dient u liever schriftelijk een zienswijze in? De brief kan verstuurd worden naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. dhr. N.C. Brink. Een zienswijze moet voorzien zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het ontwerp bestemmingsplan. Beantwoording van de zienswijzen wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.

Naar boven