Kennisgeving verlening omgevingsvergunning Kerkstraat 1, Uithuizermeeden (uitgebreide procedure)

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van 6 appartementen aan de Kerkstraat 1 te Uithuizermeeden. De vergunning bestaat uit:

  • 1.

    het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • 2.

    gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo).

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 maart 2020 tot en met 22 april 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Het Hogeland, locatie Uithuizen.

Gedurende de termijn van zes weken kan degene die tijdig zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: uw naam en adres, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de gronden van uw beroep. Ingeval van beroep bent u griffierecht verschuldigd. Op voorwaarde dat er een beroepschrift is ingediend, kunt u daarnaast de Voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijk verzoek kunt u alleen doen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Ook hiervoor bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemd beroepsorgaan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

Naar boven