Gemeenschappelijke regeling GGD Noord- en Oost-Gelderland 2016 (GR GGD NOG – 6e wijziging)

Logo Apeldoorn

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Apeldoorn maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 26, tweede lid, van de Wet gemeenschappelijke regelingen bekend dat het Algemeen Bestuur van GGD Noord- en Oost-Gelderland in zijn vergadering van 13 februari j.l. heeft vastgesteld dat alle colleges van burgemeester en wethouders van de deelnemende gemeenten (Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doetinchem, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Lochem, Montferland, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Voorst, Winterswijk en Zutphen) na verkregen toestemming van de onderscheiden gemeenteraden, tot de zesde wijziging van de Gemeenschappelijke regeling GGD Noord- en Oost-Gelderland 2016 hebben besloten. Hiermee is conform artikel 26, derde lid, van de Gemeenschappelijke regeling Noord- en Oost-Gelderland 2016 deze zesde wijziging tot stand gekomen.

De wijziging treedt een dag na deze bekendmaking in werking en werkt terug tot en met 1 januari 2019.

 

 

De wijziging luidt als volgt:

 

Artikel 4 wordt als volgt gewijzigd:

 

Bestaande tekst

Artikel 4 Taken

  • 1.

    (…)

  • 2.

    De colleges dragen op aan de GGD de uitvoering van de jeugdgezondheidszorg, bedoeld in de artikelen 2, tweede lid, onder h en 5, eerste en tweede lid, onder a tot en met d, van de Wet publieke gezondheid.

Nieuwe tekst

Artikel 4 Taken

  • 1.

    (…)

  • 2.

    De colleges dragGen op aan de GGD de uitvoering van de jeugdgezondheidszorg, bedoeld in de artikelen 2, tweede lid, onder h en 5, eerste en tweede lid, onder a tot en met d, van de Wet publieke gezondheid, alsmede de uitvoering van het vaccinatieprogramma, bedoeld in artikel 6b, derde lid, van de Wet publieke gezondheid.

 

 

Naar boven