Omgevingsvergunning 14 woningen Obsidiaan 16 t/m 30, Grind 1 en 3 en Kiezel 2 t/m 8 te Deest, gemeente Druten

Logo Druten

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan (als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). De omgevingsvergunning voorziet in de bouw van 14 woningen op de percelen Obsidiaan 16 t/m 30, Grind 1 en 3 en Kiezel 2 t/m 8 te Deest. De percelen zijn onderdeel van woningbouwlocatie De Gaarden.

De omgevingsvergunning ligt, met bijbehorende stukken vanaf 12 maart 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. De stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.OVdeeGaarden-1902 . De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.OVdeeGaarden-1902. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0225.OVdeeGaarden-1902.

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tijdens bovengenoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend.

Het besluit treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank.

De mogelijkheid bestaat om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen via het digitale loket op www.loket.rechtspraak.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Druten, 11 maart 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de gemeentesecretaris (a.i.),

A.P.J.M. Litjens

de burgemeester,

mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld

Naar boven