Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor regulier bewonen en restaureren van een bestaande monumentale agrarische bedrijfswoning op Tolhuisweg 8 in Dalfsen

Logo Dalfsen

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). De aanvraag met zaaknummer Z/19/605449 betreft het regulier bewonen en restaureren van een bestaande monumentale bedrijfswoning op het perceel Tolhuisweg 8 in Dalfsen. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan;

  • een aangewezen monument, te slopen, te verstoren, te verplaatsen of in enig opzicht te wijzigen of te laten gebruiken waardoor het wordt ontsierd of in gevaar wordt gebracht.

 

Inzage

U kunt de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken van 11 maart 2020 tot en met 21 april 2020 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening. Ook kunt u de verleende omgevingsvergunning inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmTolhuisweg8-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

 

Procedure

Tegen het besluit kunt u, en andere belanghebbenden, op grond van artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na datum van verzending van dat besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Overijssel, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Voorts kan er, als onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel schriftelijk worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet u een afschrift van het beroepschrift meesturen. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien vande omgevingsvergunningkunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

 

Naar boven