ODRA Gemeente Arnhem - omgevingsvergunning, voor het uitbreiden en verbouwen van het pand tot een onderwijsgebouw, Vosdijk 7 Arnhem

Logo Arnhem

 

 

Burgemeester en wethouders van Arnhem maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het uitbreiden en verbouwen van het pand tot een onderwijsgebouw gelegen aan de Vosdijk 7 te Arnhem, met zaaknummer 195284841. Voor het project is naast de activiteit Planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid onder a, º3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de activiteit Bouwen aangevraagd.

 

De initiatiefnemer is voornemens om het bedrijfspand gelegen aan de Vosdijk 7 te Arnhem uit te breiden en te verbouwen tot onderwijsgebouw.

Voor het betreffende perceel geldt het bestemmingsplan ‘Akzo e.o’. Het bestemmingsplan heeft de bestemming ‘Bedrijf’ en staat het gebruik van de gronden ten behoeve van en onderwijsfunctie niet toe. Tevens wordt de maximum toegestane bouwhoogte overschreden. De aanvraag omgevingsvergunning, voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing, ziet op een verzoek om planologische afwijking ten behoeve van de realisatie van het project.

 

Inzien

De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt vanaf de dag nadat het besluit is genomen gedurende zes weken ter inzage.

Voor de inzage van het besluit kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur met de Omgevingsdienst Regio Arnhem, telefoon (026) 377 16 00.

 

De interactieve digitale verbeelding van de omgevingsvergunning is te raadplegen op het webadres:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.OGV968-0301

 

De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend besluit vormen zijn te vinden op het webadres:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0202.OGV968-0301/

 

Beroep

Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden binnen de bovengenoemde termijn beroep instellen bij de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om hun zienswijze tegen het ontwerp naar voren te brengen.

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan (voor schorsing van de inwerkingtreding van het besluit) tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling Bestuursrecht. Voor het in behandeling nemen van zowel het beroep als de voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Arnhem 2 januari 2020

 

Naar boven