ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING ‘Het bouwen van 4 woningen aan het Industriepark-Oost en 1 vrijstaande woning aan de Schadewijkstraat in Oss’

Logo Oss

U kunt reageren op de ontwerp omgevingsvergunning ‘Het bouwen van 4 woningen aan het Industriepark-Oost en 1 vrijstaande woning aan de Schadewijkstraat in Oss’. Met deze vergunning wijken wij, gedeeltelijk, af van het bestemmingsplan ‘Schadewijk Oss 2015’. Hieronder leggen wij uit wat dit precies betekent. Ook leest u hoe u kunt reageren.

Wat is een bestemmingsplan?

In een bestemmingsplan staat welke functie een perceel grond heeft. Bijvoorbeeld wonen, natuur, recreatie of bedrijf. Ook regelt een bestemmingsplan of men op die grond mag bouwen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als u een vergunning vraagt om te bouwen. De gemeente kijkt dan of uw bouwplan in het bestemmingsplan past. Past een bouwplan niet in het bestemmingsplan? Dan kunnen wij daaraan soms toch meewerken. Met een omgevingsvergunning wijken wij dan af van het bestemmingsplan.

Waar gaat de ontwerp omgevingsvergunning over?

Met de ontwerp omgevingsvergunning wijken wij af van het bestemmingsplan ‘Schadewijk Oss 2015’. Dit doen wij om de nieuwbouw van een blok van 4 rijwoningen mogelijk te maken.

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning bekijken.

U kunt van donderdag 12 maart tot en met woensdag 22 april 2020 de volgende stukken bekijken:

  • -

    de ontwerp omgevingsvergunning

  • -

    de onderbouwing van de ontwerp omgevingsvergunning

  • -

    het bouwplan

 

U kunt deze stukken bekijken:

  • -

    op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • -

    (op papier en digitaal) bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss. De balie is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, op donderdag tot 19.00 uur.

 

De bronbestanden van de ontwerp omgevingsvergunning zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer van de omgevingsvergunning is NL.IMRO.0828.OVindustriepoost-ON01

    

U kunt reageren op de ontwerp omgevingsvergunning

U kunt reageren op de ontwerp omgevingsvergunning. Uw reactie noemen we een zienswijze.

 

U kunt reageren van donderdag 12 maart tot en met woensdag 22 april 2020. U kunt dit schriftelijk doen of mondeling. Let op: u kunt niet per e-mail reageren.

 

Wilt u mondeling reageren? Maakt u hiervoor dan op tijd een afspraak met de heer J. Groenland van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 0412.

 

Wilt u schriftelijk reageren? Stuurt u dan een brief aan:

 

Burgemeester en wethouders van Oss

Afdeling VTH

Postbus 5

5340 BA Oss

 

Geef in uw brief aan dat deze gaat over de ontwerp omgevingsvergunning ‘Het bouwen van 4 woningen aan het Industriepark-Oost en 1 vrijstaande woning aan de Schadewijkstraat in Oss’. Geef ook aan waarom u het wel of niet eens bent met de ontwerp omgevingsvergunning.

 

Wat gebeurt er na de ontwerp omgevingsvergunning?

Het gaat hier om een ontwerpbesluit. Wij nemen vermoedelijk begin mei 2020 een definitief besluit. Wij nemen dan ook een besluit over eventuele zienswijzen.

 

Hebt u nog vragen?

Hebt u nog vragen over deze publicatie? Bel dan met de heer J. Groenland van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, of de heer J. van den Heuvel van de afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving via telefoonnummer 14 0412.

Naar boven