Omgevingsvergunning Burg. van Alphenstraat 108 Zandvoort

Logo Zandvoort

Burgemeester en wethouders van Gemeente Zandvoort maken bekend dat zij in het kader van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de Burgemeester van Alphenstraat 108 – Boulevard Barnaart te Zandvoort. Het betreft het realiseren van een uitweg en afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van ontsluiting parkeerterrein. (ODIJ-Z-19-070957). Het besluit ziet tevens toe op onmiddellijke inwerkingtreding.

Ter inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn digitaal in te zien op de computer in centrale hal van het raadhuis vanaf vrijdag 6 maart 2020, elke werkdag van 8:30 tot 12:30 uur en op donderdagavond van 17:00 tot 20:00 uur.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van zes weken na bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Holland. De datum van bekendmaking is de verzenddatum van de vergunning. Indien het geen vergunning betreft is dit de publicatiedatum.

Het beroep schorst in beginsel niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoed kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621 2003 BR Haarlem. Een dergelijk verzoek dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. U kunt ook met een DigiD een verzoek om voorlopige voorziening of beroepschrift digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven