Ter inzagelegging vastgestelde omgevingsvergunning buitenplanse afwijking Laan van Napoleon kavel 1

Logo Winterswijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat zij een omgevingsvergunning voor de Laan van Napoleon kavel 1 op 3 maart 2020 hebben verleend in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). De omgevingsvergunning betreft het verplaatsen van een woningcontingent ten behoeve van een vrijstaande woning binnen het bestemmingsplan “Eelink 2012”. Het contingent wordt verplaatst vanuit het oostelijk gelegen bestemmingsvlak.

Inhoud en ligging

Het besluit op de omgevingsvergunning Laan van Napoleon kavel 1 heeft betrekking op het volgende onderdelen:

 

  • 1.

    Het afwijken van een bestemmingsplan (Art. 2.1, lid 1, onder c Wabo, Art. 2.12, lid 1 sub a, onder3º Wabo).

 

Ter inzage

Het besluit ligt met ingang van woensdag 11 maart 2020 tot en met dinsdag 21 april 2020 ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook via het webadres www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien, via de identificatiecode: NL.IMRO.0294.OV1911SGLAANVNAPO1-VA01.

 

Beroepstermijn

Tegen de verleende vergunning kan tijdens de terinzagelegging door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht, beroep worden ingesteld tegen het besluit. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 90230, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt op donderdag 16 april 2020 in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de bovengenoemde rechtbank.

Naar boven