Gemeente Echt-Susteren - Ontwerpbesluit, wijzigingsplan - Marktsingel ongenummerd te Slek

Logo Echt-Susteren

Om de bestemming van Marktsingel ongenummerd te Slek (ECH, sectie G, nummer 5914 en 5915), te kunnen wijzigen zodat de realisatie van één woning mogelijk wordt, is een wijzigingsplan opgesteld.

Het ontwerpwijzigingsplan “Marktsingel ongenummerd te Slek” is op 6 februari 2020 ingekomen en voldoet aan alle gestelde voorwaarden. Het college heeft besloten de wijzigingsprocedure als bedoeld in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening te volgen.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 6 maart 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast kan het ontwerpwijzigingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.echt-susteren.nl) en via www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

Gedurende de termijn van ter inzage legging bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van “ontwerpwijzigingsplan Marktsingel ongenummerd te Slek”. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met het team Beleidsontwikkeling (0475 – 478 478).

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal het college een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het wijzigingsplan.

Echt-Susteren, 5 maart 2020

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G.W.T. van Balkom, secretaris.

Naar boven