Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; De Kuilen 5”

Logo Son en Breugel

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 5 maart 2020 tot en met woensdag 15 april 2020, voor een ieder in het gemeentehuis (tijdelijke locatie De Vijverberg, Rembrandtstraat, 5691 DZ, Son en Breugel) het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; De Kuilen 5” (NL.IMRO.0848.BP823BUITENGEBIED-ON01) ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; De Kuilen 5”  is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; De Kuilen 5” heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – 1’ met (o.a.) functieaanduiding ‘intensieve veehouderij’ en ‘specifieke vorm van agrarisch – veehouderij’ naar ‘Bedrijf’.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied; De Kuilen 5”

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (telefoonnummer 0499-491491).

 

Son en Breugel, 4 maart 2020

Naar boven