Gemeente Alkmaar - Participatie voorontwerpbestemmingsplan - Coornhertkade 105

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Coornhertkade 105 gereed is voor participatie.  

Gebied

Het gebied waarop het voorontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is aan de noordzijde begrensd door de Coornhertkade, aan de oostzijde door het Cornelis Evertsenplein, aan de zuidzijde door Park Oosterhout en aan de westzijde door Buurthuis Oud Overdie.

Doel

Het voorontwerpbestemmingsplan Coornhertkade 105 voorziet in de herontwikkeling van het perceel Coornhertkade 105, waarbij de bouw van maximaal twaalf woningen mogelijk worden gemaakt.

Inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 5 maart 2020 tot en met woensdag 15 april 2020 bij de servicebalie Vergunning & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0361.BP00171-0101

Inloopbijeenkomst

Tijdens de terinzagelegging wordt er een inloopbijeenkomst gehouden. Op donderdag 5 maart 2020 is er tussen 17.30 en 19.30 uur gelegenheid om het plan in te zien en vragen te stellen in Buurthuis Oud Overdie, Coornhertkade 106, Alkmaar.

Overlegreacties

Gedurende de termijn dat het voorontwerpbestemmingsplan voor participatie ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk een reactie op het plan indienen. Reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven