Ontwerpuitwerkingsplan ‘Triangel plan 6’

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen hebben op 25 februari 2020 besloten het ontwerpuitwerkingsplan ‘Triangel plan 6 ter inzage te leggen. Iedereen wordt daarmee in de gelegenheid gesteld om te reageren op het ontwerpuitwerkingsplan. In park Triangel worden 2700 woningen gerealiseerd die voorzien in het bestaande lokale tekort aan nieuwbouwwoningen en voor een belangrijk deel de woningbehoefte in de regio. In dit deelplan worden maximaal woningen 700 mogelijk gemaakt.

Ontwerpuitwerkingsplan ter inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt 6 weken ter inzage vanaf 5 maart 2020 tot en met 15 april 2020. Ter inzage ligt ook het ontwerpbesluit hogere waarden (kenmerk 2019007583) voor ontheffing van de in de Wet geluidhinder genoemde voorkeursgrenswaarde voor de nog te realiseren woningen in dit plan. Het plan en de bijlagen zijn te raadplegen via www.waddinxveen.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0627.UPTriangelplan6-0301. U kunt de stukken die ter inzage liggen inzien via de computer in de hal van het gemeentehuis, Beukenhof 1.

Zienswijze indienen

Op het ontwerpuitwerkingsplan kunt u een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen tot en met 15 april 2020 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen.

Vermeld dat u een zienswijze indient op het ontwerpuitwerkingsplan ‘Triangel plan 6’. U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor maakt u een afspraak met de heer A. Fenger via telefoonnummer 14 0182. Een brief heeft onze voorkeur.

 

Naar boven