Ontwerpbestemmingsplan Ter Apel Dorp, partiële herziening Rundehaven (NL.IMRO.1950.BP1903-on01)

Logo Westerwolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerwolde maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Ter Apel Dorp, partiële herziening Rundehaven” met ingang van donderdag 5 maart 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Beschrijving plan

In het bestemmingsplan “Ter Apel Dorp” uit 2013 is een uitbreiding van het woonproject Rundehaven in Ter Apel planologisch mogelijk gemaakt. Het bestemmingsplan “Ter Apel Dorp, partiële herziening Rundehaven” voorziet in een gewijzigde opzet en verkaveling van deze uitbreiding. Het aantal te bouwen woningen blijft ongewijzigd.

Ter inzage

Het ontwerpplan en de bijbehorende stukken liggen van 5 maart tot en met 15 april 2020 voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

 

  • 1.

    tijdens de openingsuren in het gemeentehuis te Sellingen;

  • 2.

    digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl en/of www.westerwolde.nl/plannen-procedure.

 

Indienen zienswijze

Tijdens de terinzagetermijn is het mogelijk om een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van Westerwolde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0599 320220

Naar boven