Vastgesteld bestemmingsplan “Kern Aalten, supermarkt De Hoven 25”

Logo Aalten

De gemeenteraad heeft op 25 februari 2020 het bestemmingsplan “Kern Aalten, supermarkt De Hoven 25” vastgesteld. Dit plan maakt de uitbreiding van de supermarkt aan De Hoven 25 in Aalten, inclusief parkeergarage en drie appartementen mogelijk. 

Inzien

Met ingang van donderdag 5 maart 2020 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00099-VG01) of via onze website www.aalten.nl/ruimtelijkeplannen onder Inwoners / Wonen en bouwen / Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 in Aalten).

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. De gemeenteraad heeft bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht en een belanghebbende die aantoont dat hij redelij­kerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de ge­meenteraad naar voren te brengen, kan gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van vrijdag 6 maart 2020 tot en met donderdag 16 april 2020.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

 

]

Naar boven