Gemeente Alphen aan den Rijn - verleende omgevingsvergunning: het bouwen van 15 woningen, Weegbree in Boskoop

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van 15 woningen aan de Weegbree in Boskoop (kenmerk vergunning: V2019/235)

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3⁰, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage

Vanaf 20 februari 2020 ligt de verleende omgevingsvergunning gedurende zes weken ter inzage met bijbehorende stukken bij de informatiebalie in het Gemeentehuis. U kunt de stukken ook digitaal inzien op de website www.overheid.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsprocedure

In de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tot het indienen van een zienswijze op het ontwerp besluit. Het beroep richt u aan de Rechtbank Den Haag, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een beroepschrift bevat de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit tegen welke het zich richt. Verder is het beroepschrift gedateerd en voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen.

Voorlopige voorziening

Als u van mening bent dat er onmiddellijk tegen een genomen besluit actie moet worden ondernomen, kunt u, nadat u een bezwaar-/beroepschrift hebt ingediend, op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Den Haag verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van het besluit inhouden. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn echter wel kosten verbonden. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht bij de rechtbank. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Alphen aan den Rijn, 2 maart 2020.

College van burgemeester en wethouders Alphen aan den Rijn.

Naar boven